Зареждане

Леон Едуардс: Битка с Махачев ? Първо да изчистим категориите си

Леон Едуардс: Битка с Махачев ? Първо да изчистим категориите си
Публикувано на: Юли 13, 2024 в 16:00 ч
По-късно този месец една от най-големите звезди на UFC ще се появи в клетката за поредната си защита на титлата. Леон Едуардс приема битката с Белал Мохамед като необходимо зло, след което ще започне да се движи към цели, които все още не са постигнати.

Третата защита на 32-годишния британец ще бъде главното събитие на UFC 304, което ще се проведе в Манчестър. "Роки" има респектиращ рекорд от четиринадесет победи и само две поражения в най-добрата организация в света.

В допълнение, Леон успя да прекъсне хегемонията на изглеждащия непобедим Камару Усман, когото първо нокаутира с ритник в главата, а във втория мач той абсолютно го надигра и спечели с решение. Освен Усман, Едуардс елиминира и изключително неудобния Колби Ковингтън.

Сега е време за Мохамед, който Леон смята да победи, а след това всички пътища ще бъдат отворени за него.

„Мачът с Ислам Махачев, разбира се, е истински. Мисля, че той направи първата си истинска защита на титлата в лека категория. Дъстин Порие е труден противник. Въпреки че Александър Волкановски беше качествен боец, той беше по-скоро боец в категория перо. Мисля, че първо трябва да изчистим нашите категории. 

Когато победя Белал Мохамед, ще имам три успешни защити на титлата в полусредна категория. След това бъдещето ми е напълно отворено. Лесно ще отида в лека и средна категория, за да спечеля повече титли.", сподели Едуардс.

Може ли Едуардс да стане двоен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес