Зареждане

Лекар разяснява подробно счупването на Конър Макгрегър

Лекар разяснява подробно счупването на Конър Макгрегър
Публикувано на: Юли 12, 2021 в 01:00 ч
Миналия уикенд станахме свидетели на поредната брутална контузия в историята на UFC. Тази година явно е годината на тежките контузии в ММА. В Лас Вегас голямата звезда на UFC Конър Макгрегър счупи тежко своя крак в първия рунд от битката му с Дъстин Порие.

В края на първия рунд Конър успя да се изправи на крака, след като Порие го беше свалил на земята и го налагаше. Макгрегър опита да отвърне в стойка и при опит за размяна на удари тръгна назад, при което неговия крак поддаде и се счупи ужасяващо.

В своя акаунт в YouTube д-р Brian Sutterer, който е фен на бойните спортове реши да ни разкаже какво е видял и какво е професионалното му мнение. Всъщност Макгрегър чупи своя крак още преди да е тръгнал назад.

Звездата от Ирландия тръгва да удря Порие, при което извива своя глезен и д-р Brian Sutterer споделя, че точно там се случва фрактурата. Тръгването назад от страна на Конър и натоварването на крака само води до по-голямо усложняване на счупването, което вече се е случило секунди преди това.

Д-р Brian Sutterer смята, че блокиран ритник от страна на Порие или предишна травма на костта я е направила податлива на тази фрактура. Счупването обаче настъпва секунди преди всички ние да го видим от видеата и снимките, които заляха социалните мрежи. Ето какво мисли д-р Brian Sutterer:


След края на битката им Порие сподели, че счупването на Макгрегър се дължи на ритник, който той блокирал. Ето видео от момента, в който Конър рита Порие, който с пръст посочва неговия крак и му загатва, че е получил контузия:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес