Зареждане

Куинтън Джаксън: Ще се бия в бокса, но не искам с Дионтей Уайлдър

Куинтън Джаксън: Ще се бия в бокса, но не искам с Дионтей Уайлдър
Публикувано на: Ноември 26, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Куинтън Джаксън се готви за своята битка с легендарният Фьодор Емеляненко. Двамата ще се бият в края на годината, а битката им ще бъде главна за съвместното събитие на Bellator и RIZIN в Япония. "Rampage" е 41-годишен ветеран с рекорд 38-13 в ММА и няма нищо против да се бие в бокса.

Джаксън е готов да се изправи срещу всеки боксьор в тежка категория, но не иска да се качва на ринга заедно с шампионът на WBC, Дионтей Уайлдър. Куинтън e готов да направи изключение, но неговите изисквания за такава битка са невъзможни. Той иска от Дионтей да се бие с него в ММА, както и хонорар от 100 милиона долара. Ето какво още сподели пред TMZ, Джаксън за кариера в бокса:


Отдавна поисках от Дейна да ми позволи да се бия в бокса. Тогава още го нямаше Макгрегър. Тогава обаче не беше моето време и нямаше опонент за мен. Все още искам да се бия в бокса, преди да се оттегля. В края на годината ще се бия в Япония. Все още не съм се оттеглил. Напуснах UFC и се бия в Bellator. 

Готов съм да се бия с всеки в бокса, но без Дионтей Уайлдър. Ще се бия с него, но искам 100 милиона долара. Аз си казвам истината. Не искам да се бия с високи бойци, които имат дълъг обхват. Ще се бия с него, но искам 100 милиона, както и битка с него в ММА. Не искам битки с високи пичове, защото предпочитам да ги събарям. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес