Зареждане

Крис Уайдман не смята да спира с ММА

Крис Уайдман не смята да спира с ММА
Публикувано на: Ноември 26, 2019 в 00:27 ч
35-годишният ветеран Крис Уайдман реши да се качи в полутежка категория, за да възроди своята кариера, но пак не постигна успех. Той дебютира срещу опасен съперник в лицето на Доминик Рейес миналия месец и отново загуби с тежък нокаут. Уайдман губи с нокаут 5 от последните си 6 битки и се намира в серия от 2 поредни загуби.

Веднага след тази негова загуба Дейна Уайт пожела Крис да се оттегли, но той не е готов да го направи. Уайдман смята да продължи напред, въпреки трудностите, но все още не е решил в коя категория. Той планира да се завърне в ММА в началото на 2020 година и дори не се замисля за оттегляне от октагона, въпреки тежките загуби:


Да, определено ще продължа с битките. Няма съмнение в това. Минал съм през ада и имам цели 23 операции, но точно сега се чувствам добре. Това може да ви прозвучи като лудост. Чувствам, че съм способен да постигна големи неща. 

Моята кариера не е под въпрос и дори не се замислям за оттегляне. Не съм сигурен дали ще остана в полутежка категория или ще се върна в средна категория. Перфектното време за завръщане е през февраури 2020 година. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес