Зареждане

Крис Уайдман: Не съм се радвал когато Силва си счупи крака

Крис Уайдман: Не съм се радвал когато Силва си счупи крака
Публикувано на: Април 29, 2021 в 00:00 ч
Крис Уайдман опроверга коментарите, че се радвал на счупването на крака на Андерсон Силва. Двамата се биха преди 8 години и Силва вкара ритник, което доведе до брутално счупване на неговия крак. За съжаление миналия уикенд Уайдман също счупи крака си по сходен начин.

Крис вкара ритник на Юрая Хол и счупи крака си, а след това стъпи на него. Брутални гледки са счупванията на Силва и Уайдман. Много хора започнаха да говорят, че това било кармата. В социалните мрежи феновете припомниха на Уайдман, че празнувал след счупването на Силва.

В своя акаунт в социалните мрежи бившия шампион разкри, че първоначално не разбрал за счупване на крака от страна на бразилеца. Ето какво още написа Уайдман в своя защита:

Всеки, който твърди, че съм се радвал когато Андерсон Силва си счупи крака е в голяма грешка. Първоначално не знаех, че си е счупил крака. Мислех си, че съм блокирал неговия ритник, от което го е заболяло. Това често се случва на тренировки. Боли доста, но след кратко отшумява като удар в тялото. 

Тичах в клетката, но след това осъзнах, че доста го боли, защото чух как крещи. Веднага отидох при него и се опитах да го успокоя. Тогава видях неговия крак и от този момент за мен нямаше радост. Тогава избутах охраната, за да стигнат неговите треньори при него, за да може да види познати лица. 

Карма ли беше счупването на крака на Крис Уайдман ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес