Зареждане

Крис Уайдман: Болката става все по-поносима

Крис Уайдман: Болката става все по-поносима
Публикувано на: Май 17, 2021 в 13:00 ч
Крис Уайдман продължава да ни държи в течение за това как преминава неговото възстановяване. 36-годишния американец счупи брутално своя крак в края на април във Флорида. Той вкара ритник на Юрая Хол и си счупи крака в стил Андерсон Силва.

По този начин Крис загуби за 17 секунди с ТКО и печели само 2 от последните си 8 битки в ММА. Уайдман планира да се завърне в клетката и по този начин да бъде вдъхновение за феновете. За щастие неговото възстановяване върви много добре и той вече може да ходи.

В своя акаунт в социалните мрежи Крис сподели, че болката вече е поносима. Ето какво още написа бившия шампион в средна категория:

Слава на Бог, болката става все по-поносима при изправяне. Кръвта тече лудо в моя крак, когато трябва да стана и може да видите разликата в цветовете между двата ми крака. 

Лекарят каза, че тъй като кръвоносните съдове и вените са повредени от травмата, кръвта трудно се връща обратно в тялото, борейки се с гравитацията. Благодаря за цялата обич и подкрепа. 

Не обръщайте внимание на моите нокти. Пренебрегвах краката си през последните 12 години, докато ходех бос по тепиха. Получих капки, които ще използвам за ноките. Надявам се, че ще ми помогнат. 

Ето снимки и видео от профила на Уайдман:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес