Зареждане

Крис Уайдман: Аз съм най-голямата заплаха за Адесаня

Крис Уайдман: Аз съм най-голямата заплаха за Адесаня
Публикувано на: Октомври 2, 2020 в 02:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман вярва, че е най-голямата заплаха за настоящият шампион Израел Адесаня. Уайдман смята, че знае рецептата за победа над Адесаня, който все още няма загуба в ММА. 36-годишния американец се върна в средна категория след неуспешен дебют в полутежка категория. Крис загуби с нокаут от Доминик Рейес и беше в серия от 2 поредни загуби.

През август тази година той победи Омари Ахмедов, но не впечатли с нищо. Уайдман е с рекорд 2-5 в последните си 7 битки в UFC и всички загуби са с нокаут. Той заема 9-то място в ранглистата и вярва, че трябва да получи шанс за титлата.

Уайдман шокира света с победа над Андерсън Силва през 2013 година и спечели златото. Той спря легендарната серия на Силва и сега вярва, че може да стори същото и на Адесаня. Ето какво каза Уайдман по темата:

Абсолютно съм сигурен, че ще победя Адесаня. Смятам, че това е страхотна битка за мен. Доказал съм, че мога да победя тези атлетични и слабички страйкъри. Мисля, че ключови ще бъдат борбата, натиска, тежките удари и ритниците. Трябва да оказваш постоянен натиск, за да ги биеш. Това е рецептата за победа над тези момчета. Доказах го в битките с Андерсън Силва и Юрая Хол. 

Тези момчета са в беда срещу мен. Това е вълнуваща битка. Не виждам кой може да развълнува феновете като мен в бой с Адесаня. Това не са глупости, а факти. Ако познавате ММА и знаете моята игра, тогава ще знаете, че Израел ще има сериозни проблеми с мен. 

Адесаня не се е бил с добър борец, ако изключим Ромеро, който не ползва борбата си. Аз съм боец, който ще му окаже натиск, ще го сваля на земята и ще го въргалям. Ще е същото като в битката ми с Андерсън Силва. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес