Зареждане

Крис Сайборг ще помага на Холи Холм за Кайла Харисън

Крис Сайборг ще помага на Холи Холм за Кайла Харисън
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 15:00 ч
Бившата шампионка на UFC и настояща шампионка на Bellator в категория перо, Крис Сайборг, обяви, че активно ще помага на Холи Холм преди битката й в UFC 300 срещу Кайла Харисън. 

Крис Сайборг и Холи Холм направиха история в октагона на UFC. На UFC 219 през декември 2017 г. Сайборг победи Холм със съдийско решение в първата си защита на титлата. Сега дамите ще обединят сили в подготовката на Холм за битката й срещу Кайла Харисън през април в Лас Вегас.

С трансфера на Харисън от PFL в UFC, самата Сайборг няма да може да се бие с нея. Вместо това, тя се фокусира върху потенциална битка с Лариса Пачеко, двойна шампионка на PFL в категория перо и в лека категория, победила Харисън.

"Вече имам дата да отида в Албакърки и съм много развълнуванa. Говорих с Холи, говорих с нейния екип. Изучаваме Кайла като опонент от известно време. Вече тренирах да се бия с нея. Аз съм голям фен на Холи Холм. Мисля, че тя е легенда. Тя е пример за всички бойци. 

Ще бъда част от нейния тренировъчен лагер и мисля, че тя ще има страхотна победа. Битката ще бъде страхотна. Все още имам няколко битки в моя договор с Bellator и искам да ги завърша. 

Знам, че един от потенциалните съперници е Лариса, но ще работим върху това и ще видим какво ще излезе.", сподели Харисън.

Ще успее ли Холм да се справи с Харисън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес