Зареждане

Крис Къртис: Задавих се в срещата с Хермансон

Крис Къртис: Задавих се в срещата с Хермансон
Публикувано на: Юли 25, 2022 в 00:00 ч
Крис Къртис не е доволен от загубата си в Лондон.

35-годишната ММА звезда от САЩ се изправи срещу Джак Хермансон в подглавната битка на събитието на UFC в Лондон, което се проведе миналия уикенд. Крис беше надигран от Хермансон и загуби със съдийско решение.

Той прие тази битка с кратко предизвестие и се раздели с 8 поредни победи. Крис беше бесен след загубата и показа средни пръсти на своя опонент. За щастие двамата са се помирили и се снимаха заедно след боя.

Крис реши да пусне изявление след поражението и сподели, че се задавил в срещата.

"Разочароваща нощ със сигурност. Не можах да започна. Просто се чувствах плосък. Никой никога не иска да бъде човекът, който да го признае, но изглежда, че тази вечер съм се задавил. 

Не можах да направя корекциите и оставих да се разочаровам. Гадно е хора. Чувствам се зле. Но няма наранявания, няма щети. Много имам за учене. 

Не беше битката, която очаквах или исках, но от техническа гледна точка той имаше правилния план за игра, а аз просто не бях подготвен. 

Разочароващо е да пътуваш до другия край на планетата, за да се задавиш в най-големия момент. Но любовта и подкрепата на феновете в Лондон след битката бяха страхотни. 

Тази вечер трябваше да бъда пирон.", написа Къртис в социалните мрежи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес