Зареждане

Крис Къртис: Бих направил ужасни неща за пари

Крис Къртис: Бих направил ужасни неща за пари
Публикувано на: Април 5, 2024 в 02:00 ч
Крис Къртис се съгласи да приеме битка с кратко предизвестие срещу Брендън Алън.

Това се случи, след като Алън остана без съперник за битката си този уикенд. Крис открито признава, че го е направил заради парите и защото обича да се бие. Брендън трябваше да се бие с Марвин Ветори, но италианецът се контузи и отпадна от срещата. Битката между Къртис и Алън ще бъде втората между двамата.

Те се срещнаха за първи път в клетката на UFC през декември 2021 година. Тогава Къртис, който също прие двубоя като заместник, победи Алън с технически нокаут във втория рунд. Сега Алън ще търси отмъщение, но Къртис не е готов да се даде толкова лесно.

В разговор с журналисти преди събитието в Лас Вегас Къртис беше попитан защо е решил да се бие като заместник. Ето какво сподели той:

"Много ценя парите. Бих направил ужасни неща за пари. Когато получа предложение да ми платят, тогава се радвам да се бия. Обичам децата си, двете си момчета, но когато не се бия, се чувствам празен отвътре. Това е празнота, която никой друг не може да запълни. Занимавам се с бизнес в живота, правя различни неща, но в същото време мисля, че предпочитам да се бия.", сподели Къртис.

Ще успее ли Крис да бие Алън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес