Зареждане

Крис 'Cyborg' се чувствала като 'роб' в UFC

Крис 'Cyborg' се чувствала като 'роб' в UFC
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 00:08 ч
Крис 'Cyborg' вече е щастлива да се бие под шапката на Bellator.

'Cyborg' изпадна от UFC, след като загуби от Аманда Нюнес. След тази битка президентът на UFC, Дейна Уайт заяви, че Джустино не е искала реванш с Нюнес, докато загубилата бразилка твърдеше точно обратното.

След като Крис победи Джулия Бъд и стана шампионка на Bellator в категория перо, тя разкри че се радва на загубата си от Аманда, защото това ѝ е дало шанс да подпише с другата организация. Тя е напълно наясно, че ако бе спечелила все още щеше да е в редиците на UFC и да продължи да се чувства като роб.

Вижте също: Крис Сайборг нокаутира Джулия Бъд и пак е шампионка

"Когато загубих тази титла, излязох от клетката и изобщо не се чувствах тъжна," обясни Cyborg след Bellator 238. "Съвсем честно ви го казвам. Сякаш камък ми падна от сърцето. Излязох, направих интервютата и не ми беше изобщо тъжно.

Мисля, че всичко се случва по някаква причина. Ако тогава не бях загубила, нямаше сега да съм шампионка в Bellator. Тук съм щастлива. В UFC работих и се чувствах като роб. Не бях щастлива."

Сега обаче в Bellator са напълно различни. Тя се радва, че отново работи със Скот Кокър.

"Наистина се радвам да работя с Bellator. Това е моят нов дом. Нова ера. Нямам никакви проблеми тук. Шефът иска да работи с бойците. Много съм благодарна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес