Зареждане

Крадец опитал да ограби Polyana Viana, но си платил болезнено

Крадец опитал да ограби Polyana Viana, но си платил болезнено
Публикувано на: Януари 7, 2019 в 00:46 ч
През изминалия уикенд около 2 часа след полунощ крадец опитва да отмъкне телефона на Polyana Viana, която се състезава в категория сламка на UFC. Крадеца не успява да вземе телефона, а вместо това получава болезнен урок. Ето какво сподели самата Viana за инцидента:



Чаках за Uber пред моят блок в Рио де Жанейро и към мен се приближи мъж, който седна до мен и ме попита за часа. Видях, че той няма да си тръгне и сложих телефона си в джоба, а той ме заплаши и каза, че е въоръжен и трябва да му дам телефона си. Той извади пистолет, но ми се видя прекалено лек, за да е истински. 


Малко по-късно Viana (10-2 MMA, 1-1 UFC)  разбира, че това въобще не е истински пистолет, а направен от картон. Тя била сама с него, но по-късно минали други хора и тя ги помолила да се обадят в полицията, докато извила ръката на крадеца в стил kimura. Полицията идва и го кара в спешното, за да го прегледат, а тя отива с тях, за да подаде жалба. Viana разбрала, че същия този човек тъкмо бил освободен от ареста, за други провинения. Ето какво още сподели тя:



Бях добре и не ме беше страх, защото след като му вкарах ударите той се изплаши и повече не реагира. Той ме помоли да го пусна, но аз отказах и му казах, че ще се обадя на полицията. След като видя, че няма да го пусна той сам започна да моли за полиция, защото беше уплашен да не го пребия още повече. 



Това не е първата такава случка на Viana, която споделя, че преди години двама мъже са опитали да я ограбят в Белен, но тя отново успяла да се измъкне от трудната ситуация благодарение на своите юмруци. Viana беше в серия от 6 поредни победи, но загуби от J.J Aldrich през август.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес