Зареждане

Ковингтън за Махачев: Преби го джудже, а иска битка в моята категория

Ковингтън за Махачев: Преби го джудже, а иска битка в моята категория
Публикувано на: Март 21, 2023 в 00:00 ч
Двукратният претендент за титлата на UFC в полусредна категория (до 77 кг), американецът Колби Ковингтън коментира с ирония постът на Ислам Махачев в Twitter.

Махачев, който държи титлата в лека категория обяви желанието си да се бие с британеца Леон Едуардс. Миналия уикенд "Роки" защити титлата в полусредна категория, след като победи Камару Усман в трилогията им. Това се случи на събитието UFC 286, което се проведе в Лондон, Великобритания.

Веднага след битката Махачев предизвика Едуардс за октомври в Абу Даби. Колби също предизвика Леон, но за юли в Лас Вегас. Дейна Уайт беше категоричен, че американеца е следващ за Едуардс, а не Махачев.

Ковингтън реши да се присмее на Ислам и каза, че е загубил от джудже, а сега искал да се бие с мъжете в горната категория.

„Засмях се, когато чух думите на този малък глупак. Пич, току-що те победи едно джудже в лицето на Алекс Волкановски, който се състезава в по-ниска категория. И сега ще се качиш в нашата дивизия, където се бият истински мъже ?

Всички знаят, че това е написано от неговия мениджър. Те си мислят, че могат да ме победят, но не могат. Ислам Махачев ще остане в неговата категория. 

Той току-що се би с джудже от категория перо, което го победи.“, каза Ковингтън в подкаста на Submission Radio.

Прав ли е Ковингтън да се присмива на Махачев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес