Зареждане

Ковингтън за Едуардс: Пълен измамник, безполезник и невежа

Ковингтън за Едуардс: Пълен измамник, безполезник и невежа
Публикувано на: Декември 9, 2023 в 10:00 ч
Американецът Колби Ковингтън, претендент за титлата в полусредна категория на UFC, разкритикува британския носител на пояса Леон Едуардс.

"Chaos" вярва, че "Роки" е един от най-мръсните бойци в историята на ММА. Ковингтън и Едуардс оглавяват събитието UFC 296, което ще се проведе следващия уикенд в Лас Вегас. Едуарда залага златото си срещу Колби, който е бивш временен шампион. Това е последен билет към титлата за американеца.

Ковингтън ще има допълнително мотивация, защото Доналд Тръмп ще го гледа на живо в залата. Колби е готов за битката с измамника Едуардс, който бил глупав безполезник.

„Като боец, Леон е най-големият измамник, който спортът някога е познавал. Леон е истинският измамник. Боде хората в очите, удря ги в топките, грабва мрежата. Този човек е най-големият измамник в историята на спорта и това е единственият начин да се подготвите за битка с него. 

Просто трябва да сте подготвени за всичките му мръсни трикове. Освен това Леон е истински невежа. Какво е образованието му ? Този човек не спира да мрънка и да се лигави. Завършил ли е изобщо гимназия ? 

Мисля, че като човек той е загуба на хромозоми и пространство. Изглежда по-глупав от кутия с камъни.“, каза Ковингтън пред All Out Fighting

Ще успее ли Колби да бие Едуардс ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес