Зареждане

Ковингтън твърди, че го отровили преди битката с Усман

Ковингтън твърди, че го отровили преди битката с Усман
Публикувано на: Февруари 18, 2020 в 00:00 ч
Колби Ковингтън се представи добре в битката си с Камару Усман, но въпреки това не успя да победи. Двамата се биха през декември миналата година във Вегас, където мнозина смятаха, че Ковингтън води по точки, но Усман изригна в последната минута от битката и го нокаутира. Колби не беше доволен от рефера и започна да твърди, че спрял битката прекалено рано.

Тази загуба прекъсна серия от 7 поредни победи на "Chaos" и той все още вярва, че всъщност е победил. Ковингтън реши да разкрие нещо, което не искал да разгласява. Той твърди, че UFC цяла седмица му приготвяли храна, която не била качествена и довела до отравяне два дни преди двубоят. Ето какво още сподели бившия временен шампион за това, което се е случило:


Не си търся оправдания. Наистина не съм казвал на никого, но UFC приготвяха храната ми през цялата седмица и в крайна сметка се разболях от едно от ястията им. Мисля, че не бяха приготвили много добре пилешкото и получих хранително натравяне два дни преди битката. Повърнах около 30 пъти. Казах на моя мениджър, че ще се оттегля от битката. 

Той ме посъветва да не го правя, защото съм главна битка и трябва да се бия, въпреки всичко. Не се чувствах добре и затова не използвах борба, защото не се чувствах силен. Опитвам се да ви кажа, че дори в моя най-лош ден успях да победя ‘Marty Fake Newsman’, който беше в добра форма. Може да си представите какво ще се случи, когато аз съм в най-добрата си форма при втора битка между нас. Ще има съвсем различен резултат. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес