Зареждане

Ковингтън: Ще убия Уудли, а тялото ще хвърлим на акулите

Ковингтън: Ще убия Уудли, а тялото ще хвърлим на акулите
Публикувано на: Април 10, 2020 в 17:57 ч
Колби Ковингтън беше готов да се включи в бойната карта на UFC 249 и предизвика Тайрън Уудли, но двамата не бяха включени в събитието. За съжаление то пропадна, след като от ESPN отказаха да го излъчват. Интересното в ситуацията между Колби и Уудли е това, че и двамата твърдят, че са приели битката, а другия е отказал.

Дълго време те се обиждат по социалните мрежи, но така и не се стигна до битка между тях. Трябва да ги видим в битка за титлата миналата година, но Колби отпадна и Камару Усман детронира Уудли. Двамата идват след загуба от Усман и определено има смисъл от битка между тях. Ето какво сподели Ковингтън, който иска битката им да се случи на частния остров нает от Дейна:


Смятам, че най-привлекателното за мен е това, че просто мога да премахна Тайрън Уудли от земята. Можем да го заведем на този частен остров и аз ще го оставя в без съзнание, а след това те могат просто да хвърлят мъртвото му тяло на акулите на частния остров и ние никога повече няма да чуем за него. Това момче е пълен тъпак. Той мрази Америка и е един комунистически никаквец. 

Нещата между нас са лични и трябва да ни заключат в клетката. Лесно ще се продава тази битка. Обещавам ви, че ще бъде ужасна битка. Това не трябва да се излъчва платено, а безплатно за хората. Трябва да го гледам всички по телевизията по цял свят. Аз съм шампион на народа и любим боец на Доналд Тръмп. Време е да се бием на този частен остров на Дейна Уайт.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес