Зареждане

Ковингтън победи Уудли с нокаут след контузия в 5-ти рунд

Ковингтън победи Уудли с нокаут след контузия в 5-ти рунд
Публикувано на: Септември 20, 2020 в 06:20 ч
Бившите шампиони в полусредна категория Колби Ковингтън и Тайрън Уудли се биха в главната битка на UFC Fight Night 178, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Срещата между двамата очаквано протече под диктовката на Ковингтън, който в първия рунд пренесе боя на земята. Уудли успя да стане на крака, но Ковингтън не му даваше да си поеме дъх и му обработваше тялото с удари.

Във втория рунд Уудли успя да отбележи събаряне, но не постигна нищо. Като цяло в тези два рунда Ковингтън не спираше да пресира и да вкарва удари на Тайрън, с което ги спечели. В третия рунд Колби се придържаше към своя план, който беше постоянна преса, клинч и удари. Срещата беше прекъсната след бъркане в окото и лекар прегледа Уудли, който продължи битката..

Като цяло Колби не даде шанс да Уудли в 5-те рунда и в началото на 5-тия Ковингтън отбележи събаряне. Уудли му приложи гилотина, а след кратко започна да крещи от болка. Рефера спря боя, след като разбра, че Тайрън получил контузия в ребрата и така Колби спечели с технически нокаут. Колби доминираше и щеше да спечели, ако битката беше стигнала до решение.

В интервюто след боя Колби пожела реванш с Камару Усман и бой с Хорхе Масвидал. С тази победа Ковингтън се връща на победния път, след като в края на миналата година загуби от Усман. Уудли от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби и отново изглеждаше трагичен.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес