Зареждане

Ковингтън критикува недоброжелателите на дядо Тръмп

Ковингтън критикува недоброжелателите на дядо Тръмп
Публикувано на: Октомври 5, 2020 в 02:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън е бесен на хората, които желаят зло за Доналд Тръмп. Преди няколко дни стана ясно, че президента на САЩ e дал положителна проба за COVID-19. Появиха се доста недоброжелатели, а Зара Рахим, която е бивша говорителка на Хилари Клинтън пожела Тръмп да умре.

Американският президент Доналд Тръмп е в болница, но се чувства добре и няма търпение да се върне към задачите си преди изборите за президент в САЩ. Наскоро Ковингтън беше на един от предизборите дебати, за да подкрепи Тръмп, а преди това беше на друг дебат заедно с Дейна Уайт и други бойци.

 Явно феновете са се притеснили, че Ковингтън може да се е заразил от президента на САЩ и заради това реши да им отговори. Ето какво написа той в социалните мрежи:

За хората, които постоянно клеветят името ми, но изведнъж са загрижени за здравето и благосъстоянието ми: Аз не съм с COVID. През последните 3 седмици бях тестван 7 пъти, включително преди и след среща с Доналд Тръмп. Също така бях тестван по време на бойната седмица, както преди и след дебата. ВСИЧКИ са НЕГАТИВНИ. 

Като говорим за негативни, какво ще кажете за цялата слуз в Холивуд, която пожелава зло на 74-годишен дядо ? Колко толерантно! За тяхно съжаление и за щастие на Америка, Тръмп е боец !!! Той нокаутира ежедневно медиите с фалшиви новини. Пожелавам му бързо възстановяване и още 4 години на власт. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес