Зареждане

Ковингтън: Хабиб се страхуваше от мен! Сега искам Махачев

Ковингтън: Хабиб се страхуваше от мен! Сега искам Махачев
Публикувано на: Септември 23, 2023 в 08:00 ч
Американският UFC боец Колби Ковингтън, който се състезава в полусредна категория, каза, че ще бъде готов да се бие с шампиона в лека категория Ислам Махачев през февруари или март следващата година.

В момента Ислам се готви да брани титлата си срещу Чарлз Оливейра. Това ще се случи в края на следващия месец в Абу Даби. Колби от своя страна ще се бие за титлата в полусредна категория с Леон Едуардс.

Битката им ще се случи в средата на декември в Лас Вегас. В миналото Ислам вече сподели, че планира дебют в полусредна категория. Ако двамата с Колби спечелят битките си, то тогава Ковингтън иска Махачев през 2024 година.

„Има много слабости в действията му. Той говори за голяма битка и се опитва да се възползва от успеха на Хабиб Нурмагомедов. Но Махачев не е Хабиб. Нурмагомедов се страхуваше от мен, заради мен той не искаше да премине в полусредна категория. 

Дори баща му знаеше, че би било неразумно да премине в полусредна категория. Махачев се бие в лека категория. Той се бие с малки лилипути и едва ги побеждава. Бие с разделни решения или равенства. Просто е тъжно да го гледаш. 

Той каза, че иска да премине в дивизията на истинските мъже и да се изправи срещу истински мъж. Мисля, че ще бъде супер битка. Феновете ще се радват да я видят. Това може да се случи през март. Първото тримесечие на следващата година, може би февруари. 

Февруари или март 2024 година. Искам да се бия три или четири пъти през следващата година.,” каза Ковингтън в канала на Джеймс Линч в YouTube.

Може ли Ковингтън да победи Махачев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес