Зареждане

Коста след кървавата баня с Рокхолд: Взех си много, много дълъг душ след това

Коста след кървавата баня с Рокхолд: Взех си много, много дълъг душ след това
Публикувано на: Август 24, 2022 в 07:22 ч
Определено един от най-атрактивните двубои в UFC 278 бе битката между Люк Рокхолд и Пауло Коста, която докара и двамата бойци до прага на силите им.

37-годишният Рокхолд се изправи срещу доста агресивен и млад боец в лицето на Коста. Той даде всичко от себе си, но не успя да спечели съдийските гласове в края на битката.

В последните моменти на третия рунд, Рокхолд успя да заеме доминираща позиция над Коста. Но той бе прекалено изморен за да нанася удари от там, затова нарочно избърса счупения си и окървавен нос в лицето на Коста, покривайки го в кръвта си.


"Borrachinha" сподели какво е почувствал по време на случилото се.

"По време на двубоя не го усетих. Просто почувствах нещо на лицето си. Но бях по-фокусиран върху това да блокирам ръцете му, така че да не може да ме удар с тях. Но след това като гледах запис намирам това за отвратително. Беше много странен момент.

Не знам защо го направи. Може би е бил объркан и ядосан, че губи битката. След нея си взех един много, много дълъг душ."

Бившият шампион на UFC и Strikeforce, Рокхолд, емоционално се оттегли от спорта след поражението.

"Минах през толкова много през последните години," каза Рокхолд след битката. "Благодаря на всички, но не мога да правя това още. Дадох всичко от себе си... вече съм прекалено стар."

Рокхолд приключи кариерата си с 16 победи и 6 загуби, а Коста продължава с 14-2 и е един от топ бойците в средната категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес