Зареждане

Коста се закани, че ще разплаче позорния шампион Адесаня

Коста се закани, че ще разплаче позорния шампион Адесаня
Публикувано на: Март 9, 2020 в 05:00 ч
Претендентът за титлата в средна категория Пауло Коста не е впечатлен от шампиона в категорията. Страховития бразилец изгледа на живо битката между Израел Адесаня и Йоел Ромеро, които участваха в една от най-скучните битки в историята. Двамата не оправдаха очакванията и Коста не е доволен от слабото им представяне.

28-годишния бразилец вярва, че Адесаня е най-позорния шампион в историята и сподели, че ще го накара да плаче в срещата им. Дълго време Израел сипеше обиди по адрес на Коста и "Borrachinha" няма търпение да му отмъсти. Ето какво сподели Пауло пред медиите след събитието във Вегас:


Ужасна битка. Срамувах се да гледам този двубой. Адесаня е нищо. Адесаня е най-позорният шампион, който съм виждал досега. Той просто тича. Той е нищо. Той е нищо. Израел е уплашен. Мисля, че не заслужава да се говори за него. Ще го накарам да плаче. Ще го ударя много здраво и ще плаче като бебе. Ще му ударя шамар в битката си срещу него, защото това беше срамна битка. 

Не обвинявам Ромеро. Йоел е един и същ срещу всички. Той никога не е оказвал 100 процента натиск. Той е малко мързелив и понякога избухва. Факт е, че Адесаня не може да си играе с него. Адесаня не може да се мотае срещу мощни момчета като Ромеро, като Джон Джоунс или мен. Ето защо той се страхува. Ето защо той избягва някои битки, като срещу мен, като срещу Джон Джоунс. Той избягва подобни видове битки.

 Израел направи много, много лоша битка тази вечер, така че се смея на това. Прескочих, защото ми казаха, че трябва да вляза в клетката и затова го направих. Някакви хора ме хванаха и ме изведоха. Мисля, че никой не заслужаваше да получи победата. Ромеро оказва по-голям натиск. Той държеше центъра на клетката. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес