Зареждане

Кормие предпочита трета битка с Миочич, отколкото с Джоунс

Кормие предпочита трета битка с Миочич, отколкото с Джоунс
Публикувано на: Август 5, 2020 в 08:17 ч
И да не харесвате Даниел Кормие като боец, той определено има място сред най-добрите в ММА. Повечето UFC бойци никога не са имали вражда с някой, която да определи кариерата им. А "DC" има цели две такива.

В две различни теглови категории.

Когато бе запитан коя е по-голяма, Кормие е по-склонен да се насочи към шампиона в тежката категория Стипе Миочич, пожарникар, който преминава без проблем всеки допинг тест, не се забърква в проблеми със закона и винаги е поставял семейството на първо място.

"Би било трудно някога да се освободя от враждата ми с Джон Джоунс, защото тя е доста голяма," сподели Кормие. "Продадохме много платени гледания, а враждата ни е ужасна. Лоши сме еидн към друг и това привлича вниманието на публиката.

Но като състезател повече ми харесва враждата с Миочич, защото се изправям срещу боец, който стои добре, прави правилните неща и се състезава по правилния начин."

41-годишният Кормие загуби и двете си битки от Джоунс в полутежката категория, но втората му загуба бе отменена, тъй като "Bones" даде положителен допинг тест. Започна да се спряга и трети двубой между тях, но Кормие предпочете да се бие отново с Миочич.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес