Зареждане

Кормие: Парите няма как да подмамят Хабиб обратно

Кормие: Парите няма как да подмамят Хабиб обратно
Публикувано на: Декември 23, 2020 в 00:00 ч
Даниел Кормие счита, че е нужно нещо много повече от солиден хонорар, за да се привлече Хабиб Нурмагомедов отново в Октагона.

Шампионът в леката категория Нурмагомедов се оттегли от спорта, след като победи със събмишън Джъстин Гейджи в UFC 254 през октомври, но все още не е освободил титлата и затова оттеглянето му все още стои под въпрос.

Вижте също: Хабиб се заклел на гроба на баща си, че няма да се бие повече

Президентът на UFC, Дейна Уайт има насрочена среща с Хабиб следващия месец в Абу Даби, където дагестанецът ще бъде в ъгъла на няколко свои сънародника. И въпреки, че Нурмагомедов се оттегли, Уайт е уверен, че може да го убеди да се върне.

Но Кормие, който е добър приятел на "The Eagle", мисли че Уайт ще трябва да предложи нещо повече от стабилен хонорар за това.

"Питах веднъж Хабиб - колко пари ще ми трябват, за да бъда богат в Дагестан", сподели Кормие. "Той ми каза '5 милиона долара и живееш като богаташ до края на живота си'. Хабиб има много повече от 5 милиона, така че не знам колко пари трябва да му предложат, за да се върне в Октагона.

Дейна ще трябва да се заиграе с нещо много повече от пари, за да го накара да се бие отново... Той изкарва в момента много пари извън Октагона. Ако той се върне, няма да е заради парите."


Предстояща интересна битка в леката категория ще бъде между Конър Макгрегър и Дъстин Поирие, които ще оглавят UFC 257, като победителя може да се окаже новия претендент за титлата. Нурмагомедов обаче няколко пъти заяви, че не желае да повтаря битка с нито един от двамата, след като има победи със събмишън над тях.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес