Зареждане

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич
Публикувано на: Септември 1, 2020 в 09:17 ч
Даниел Кормие вярва, че ако Франсис Нгану и Стипе Миочич се сбият в близко бъдеще, то Нгану ще победи с нокаут. Преди две седмици Кормие и Стипе направиха трилогия и Миочич успя да защити титлата си с решение. Така Стипе ще трябва да се бие срещу Франсис Нгану, който отново е във възход и в серия от 4 поредни победи с нокаут в първия рунд.

Преди няколко години Миочич успя да победи Нгану с решение и му изнесе лекция, като го доминира, след като оцеля в първия рунд. Сега обаче ще е различно и Кормие вярва, че Стипе ще бъде нокаутиран, ако не си почине и поеме тежките удари на Нгану. Ето какво още сподели Кормие за евентуалната битка между Франсис и Миочич:

Франсис Нгану може и ще нокаутира Стипе Миочич. Вярвам, че Нгану този път ще го нокаутира, ако Стипе не си почине и не даде време на брадичката си да се възстанови. Миочич пое твърде много щети в нашите битки. Ако Стипе се сбие с Нгану в следващите месеци, то тогава ще загуби. 

Ако се бият през януари 2021 годима, то Нгану ще го нокаутира. Трябва да отбележим, че в първата битка Стипе изнесе лекция на Нгану. Той обаче пое доста щети, преди да го направи. Ако Стипе поеме такива удари сега или в следващите 6 месеца, ще заспи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес