Зареждане

Кормие не вижда как Прохазка ще победи Перейра

Кормие не вижда как Прохазка ще победи Перейра
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Даниел Кормие не е човек, който би се доверил на Иржи Прохазка. Това се потвърждава всеки изминал ден. Наскоро стана ясно, че Конър Макгрегър отпадна от събитието UFC 303, което ще се проведе в края на месеца в Лас Вегас. Дейна Уайт за пореден път се обърна към Алекс Перейра, за да спаси бойната карта на галавечерта.

Перейра реши да даде реванш на Иржи Прохазка и така двамата оглавяват голямата галавечер. И двамата приемат с кратко предизвестие, но още през април дадоха устно съгласие и вероятно са се готвили. През април на UFC 300 Перейра нокаутира Джамал Хил, а Прохазка нокаутира Александър Ракич. 

В края на миналата година Алекс нокаутира Прохазка и спечели вакантната титла в полутежка категория. Сега е време за втори епизод на тази схватка. Кормие не дава шансове на Прохазка и не вижда как той ще се справи с бразилеца:

„Предимството на Алекс Перейра е, че той е много постоянен в представянето си. Той остава активен, бие се с всички и е готов на всичко. Ето защо не виждам проблем, когато внезапно прие мач с Иржи Прохазка, въпреки че няма толкова време за подготовка. Тъй като Перейра винаги е в такъв режим на работа, той просто трябва да превключи и се връща. 

Ако бях на мястото на Иржи Прохазка, не съм сигурен дали Перейра е съперникът, срещу когото искам да се изправя в момента. Алекс има нужда от малко почивка и се връща, а Прохазка трябва да се подобри, за да му пасне. И тъй като той няма време да се подготви, можем да очакваме абсолютния минимум от промени, които може да направи. Иржи има нужда от много, много промени, за да победи Перейра.", каза Кормие.

Ще успее ли Иржи да победи Перейра ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес