Зареждане

Кори Сандхаген: Вера беше като боксова круша за О'Мали

Кори Сандхаген: Вера беше като боксова круша за О'Мали
Публикувано на: Март 15, 2024 в 02:00 ч
Един от най-добрите претенденти в категория петел на UFC, Кори Сандхаген, критикува Марлон Вера.

Кори не е впечатлен от представянето на Марлон Вера срещу шампиона в тази категория, Шон О'Мали. В главното събитие на UFC 299, "Suga" О'Мали доминира над Вера в продължение на пет рунда в първата му защита на шампионския пояс.

Самият Сандхаген се би с „Чито“ Вера преди година, през март 2023 година. Той го победи с разделно решение на съдиите, така че не му харесва, че Вера се би за пояса преди него. Сандхаген, който в момента е 3-ти в категорията петел, коментира двубоя и не каза хубави думи за еквадореца:

"Чито" изобщо нямаше право да стои в октагона с О'Мали. Той показа, че е истински корав човек, a О'Мали имаше страхотно представяне. Абсолютно трябва да му го признаем.

Тази битка наистина ме разочарова, защото беше невероятно едностранчива. Чувствам се като глупак, защото си мислех, че Вера ще се справи по-добре. 

В края на краищата практически всичките му битки са такива, освен ако по някакъв начин не спечели с нокаут. Мисля, че беше несправедливо Марлон да получи тази битка. Добра битка на О'Мали, а Вера беше като боксова круша. 

"Чито" не се движеше достатъчно. О'Мали се перчеше, защото Вера изобщо не беше добър. Не ми харесва да го казвам, но Марлон не е добър боец. Той не е елитен боец.", сподели Кори.

Съгласни ли сте ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес