Зареждане

Кори Сандхаген със страхотен нокаут над Мораес

Кори Сандхаген със страхотен нокаут над Мораес
Публикувано на: Октомври 11, 2020 в 05:32 ч
Кори Сандхаген се изправи срещу бившият претендент за титлата в категория петел Марлон Мораес в главната битка на UFC Fight Night 179, което се проведе в Абу Даби. Срещата им продължи 2 рунда, които бяха достатъчни за Сандхаген да се справи с опасния бразилец.

В началото двамата започнаха да разменят ритници. Кори вкарва кроше и ритник, а Мораес му връща кроше. Нова порция ритник и кроше от Кори, след което и удар в тялото. Марлон вкарва джабове в тялото, а Сандхаген опитва ритник със завъртане, но не успява. Ъперкът от страна на Сандхаген. Хубаво ляво кроше от бразилеца. Размяна на удари и край на рунда.

Във втория рунд двамата отново размениха ритници. Кори вкарва удар, а след това опитва ритник в главата. Марлон вкарва удар в тялото на своя опонент. Изневиделица Сандхаген вкарва ритник със завъртане и праща бразилеца в нокдаун. Кори се нахвърля с удари и рефера спира битката във втората минута на втория рунд.

С тази победа Сандхаген се връща на победния път и печели 8 от последните си 9 битки в ММА. Мораес от своя страна губи отново с нокаут и така печели 1 от последните си 3 битки в UFC.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес