Зареждане

Кори Андерсън вярва, че Тейшейра може да победи Блахович

Кори Андерсън вярва, че Тейшейра може да победи Блахович
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
Кори Андерсън, който е бивш боец на UFC вярва, че Глоувър Тейшейра може да победи Ян Блахович. Съдбата на полутежка дивизия в UFC ще се решава в края на октомври. Блахович ще брани титлата си срещу опитния ветеран от Бразилия.

Това ще бъде последен шанс за титлата за 41-годишния Тейшейра. Кори вече се състезава в Bellator и през октомври ще се бие с Райън Бейдър в полуфинал на турнира. Андерсън вярва, че ще успее да се справи с Бейдър и да отиде на финала.

В интервю за "The Scho" Кори коментира битката за титлата в UFC. Той е правил битки с Тейшейра и Блахович и сподели следното:

Обичам да се бия с даден боец в неговия град. Ще отправя послание към хората в Аризона срещу Бейдър. Започнах ново начало в Bellator. В UFC бях под напрежение, защото трябваше да съм атрактивен, за да получа шанс за титлата. 

Не успях да правя нещата, които правя. Моя стил винаги е бил граунд енд паунд. Скот Кокър обаче ми каза, че трябва да правя каквото знам и отново заложих на моя стил. 

Мисля, че Тейшейра ще успее да победи Блахович. Бил съм се и с двамата по 3 рунда. В битката ни с Ян той се пречупи рано. Тейшейра обаче не се предаваше до края. 

Ако Тейшейра успее да изкара до 3-тия рунд, тогава Ян ще се пречупи и Глоувър ще го приключи. Тренирам здраво и сега съм в най-добра форма. Най-доброто от мен предстои. Граунд енд паунда ще е на ново ниво през октомври. 

Ще успее ли Тейшейра да спечели титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес