Зареждане

'Корейското зомби' намекна за дебют в бокса, след като се вече оттегли от ММА

'Корейското зомби' намекна за дебют в бокса, след като се вече оттегли от ММА
Публикувано на: Септември 7, 2023 в 21:00 ч
Чан Сунг Джунг, известен още като Корейското зомби, призна, че има шанс да се пробва в бокса след оттеглянето си от ММА.

Миналия месец Корейското зомби се изправи срещу Макс Холоуей в това, което се оказа последният му двубой в UFC. Той даде всичко от себе си и със сигурност излезе да се бие, но в крайна сметка не успя да си свърши работата и претърпя загуба с нокаут от "Blessed".

След като основното събитие в Сингапур приключи, Корейското зомби обяви оттеглянето си от смесените бойни изкуства. Както можете да си представите, това доведе до изблик на подкрепа от страна на общността - но както се оказва,това може би не е последното, което сме видели от него.

"Сърцето ми и всяка част от тялото ми казват, че мога да се бия отново. Но мисля, че е време да призная, че що се отнася до ММА, вероятно няма да мога да се бия отново там."

Когато беше попитан за други бойни спортове, TKZ имаше да каже следното.

"Ако ми се отдаде възможност, може би бокс? Знаете, че много ММА бойци се опитват да се занимават с бокс, нали? Така че, защо не и аз? Боксът би бил забавен за мен, така че да."

Много фенове не са съгласни с идеята Зомби да се състезава отново. Така или иначе обаче, можете да се обзаложите, че те ще бъдат до него, независимо от това какво ще реши да прави.

Какво според вас ще последва за Корейското зомби в бойните спортове?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес