Зареждане

Корейското зомби набеляза трима опоненти

Корейското зомби набеляза трима опоненти
Публикувано на: Януари 2, 2020 в 08:43 ч
Чан Сунг Юн вече е избрал потенциални опоненти за следващата си битка. Корейското зомби изпраща успешна година, в която успя да запише 2 победи с нокаут в първия рунд, които му спечелиха бонуси. Чан е с рекорд 6-2 в UFC и всичките му битки завършват с приключване, както и с бонуси. Той е сред най-атрактивните бойци в организацията и вярва, че му е дошло време да се пробва за златото в категорията.

Зомбито вероятно е на една победа от шанс за титлата и се цели в битка с един от трима бойци, които ще го приближат до заветната цел. Ето какво сподели Чан в интервю за MMAJunkie, относно бъдещето си в клетката:


Точно сега освен Волкановски, мисля и за Магомедшарипов, Холоуей и Браян Ортега. Ако не ми се даде шанс за титлата, то тогава съм готов да се бия с един от тези тримата. Вече чувам някои неща от UFC, които не мога да споделя с вас, но знам, че ще е доста забавно. 

Денят, в който ми се даде шанс за титлата ще е денят, в който ще стана шампион. Имам чувството, че никога няма да загубя. Ставането на шампион ще значи, че съм постигнал целта си. С това ще докажа, че мъжете в Азия са силни, както всички останали. Мисля, че ще мога да победя Волкановски. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес