Зареждане

'Конър трябва да се извини за обидите към Дагестан'

'Конър трябва да се извини за обидите към Дагестан'
Публикувано на: Ноември 24, 2021 в 12:00 ч
Конър Макгрегър ще трябва да се обяснява.

Бившият шампион в леката категория излезе на война срещу Хабиб Нурмагомедов през 2018-та, но за да стигне до нея той хвърли много лични обиди към "The Eagle", които включваха семейството му и родината му.

Това никак не се е понравило на непобедения боец в категория петел, Мохамед Мокаев, който подписа договор с UFC миналата седмица и се очаква да направи дебюта си в началото на 2022-ра. "Punisher" е със статистика 6-0 и би искал да си поговори в Октагона с "Mystic Mac".

"Той ми изпрати съобщение, когато се бих през март и ми пожела късмет. Благодарих му, но честно казано исках да го питам защо говори толкова лошо за Дагестан," сподели Мокаев. "Наистина исках да го питам. Защо говори така за народа ни? Искам да го видя в лице в лице. Искам да видя неговата енергия, защото мениджърите и всички около мен казват, че той не е същия какъвто го виждаме по медиите. Затова искам да го усетя лично. Не искам да доказвам нищо на никого. Дори не е нужно да бъде пред камера."


След като загуби от Нурмагомедов в UFC 229, Макгрегър се сби с част от съотборниците на Хабиб, което само наля масло в огъня.

Затова и враждата между Макгрегър и дагестанците остава и до днес.

"Искам да го попитам за моя народ. Бизнесът си е бизнес, но родината си е родина, нали? Искам да го питам защо говори глупости за всеки. Просто си избери някой, с който да се заяждаш и му кажи нещо на него. Недей да говориш за цяла нация. В Ирландия също има добри и лоши хора. Треньорът ми по бокс е ирландец. Не може да казваш "Дагестанците са зли". Не може да говориш така. Не е правилно. Той трябва да се извин за това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес