Зареждане

Конър си счупи крака след ритник в задника на Порие ?

Конър си счупи крака след ритник в задника на Порие ?
Публикувано на: Юли 13, 2021 в 00:00 ч
Появи се ново видео, което показва как Конър Макгрегър получава фрактура на крака след ритник в задните части на Дъстин Порие. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме третата им битка, която завърши с тежка контузия. Макгрегър си счупи крака в края на първия рунд и така загуби с ТКО. Много хора се изредиха да обясняват как точно Конър си счупи крака и кое доведе до това счупване.

Джон Кавана, който е негов дългогодишен треньор разкри, че още по време на лагера преди боя Макгрегър е имал контузия в глезена. Кавана смята, че счупването дошло след ритник на Конър, който Порие блокирал с лакът. Порие от своя страна вярва, че счупването дошло след ритник, който той блокирал.

В социалните мрежи обаче се разпространи ново видео с нова гледна точка на случая. Във видеото може да видим как Конър рита Порие в задника, а веднага след това неговия крак се извива доста странно.

Определено счупването на коста се случва след този ритник, а секунди по-късно счупването става още по-брутално, защото Макгрегър стъпва с цялата си тежест на вече счупения си крак.

Разбира се, всеки има своето мнение и гледна точна, но видеото, което ще видите долу показва една гледна точка, която чак сега виждаме. Вижте за какво става въпрос:





Друго видео показва момента, в който Порие блокира ритник на Макгрегър със своя лакът секудни след ритника на Конър в задника на Порие. Вижте и това видео и преценете за себе си:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес