Зареждане

Конър Макгрегър: Трябва да има трилогия с Нейт Диас

Конър Макгрегър: Трябва да има трилогия с Нейт Диас
Публикувано на: Март 17, 2023 в 20:00 ч
Едно от запомнящите се и заслужаващи внимание съперничества в UFC през последното десетилетие дойде в хода на две битки между Конър Макгрегър и Нейт Диас.

Това беше вражда, която циментира кариерите и на двамата мъже като дългосрочни ММА звезди. Почти седем години след двете им битки Диас се раздели с UFC, докато Макгрегър изглежда ще се завърне след 2 години отсъствие.

Трилогията все още изглежда като потенциален източник на огромни пари и за двамата мъже. За съжаление в момента това няма как да се случи, защото Диас вече е свободен агент и не планира да се бие в ММА, а в бокса.

Макгрегър обаче е сигурен, че трилогия ще има.

"Готов съм отново да направя тази битка. Тази трилогия със сигурност ще се случи на някакъв етап. Трябва пак да се бием. Ние сме един на един в битките ни. Това е страхотно съперничество и беше страхотна битка. 

Трябва да завършим историята. Със сигурност. Нима аз съм човек, който не позволява битките да се правят и да се случват ? Когато казвам, става. Имам много битки в себе си, както и много незавършени истории.

Вълнувам се да продължа и да ги завърша. The Ultimate Fighter просто се случи. Първоначално трябваше да бъде срещу Нейт. Бях аз срещу Нейт. Нямам нищо против срещу кого ще бъде. 

Това е широко известно. Така че се бях съгласил, беше Нейт, а сега е Чандлър. Нямам проблем с него. Доволен съм от това и със сигурност ще бъде добър двубой.”, сподели Макгрегър пред Ариел Хелуани.

Има ли смисъл от тази трета битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес