Зареждане

Конър Макгрегър: Тръмп е сред най-великите в историята на САЩ

Конър Макгрегър: Тръмп е сред най-великите в историята на САЩ
Публикувано на: Януари 21, 2020 в 08:14 ч
Конър Макгрегър засипа с похвали Доналд Тръмп. Звездата на UFC изглежда е голям фен на президента на САЩ и го обяви за един от най-великите президенти в историята. "The Notorious" явно се опитва да си изкара посещение в Белият дом, с което може да се похвали Колби Ковингтън. Преди няколко години Макгрегър вече се видя с друг голям човек в политиката в лицето на Владимир Путин, а сега явно е решил, че иска да се сближи и с Тръмп.

В последните няколко години доста бойци се подмазват на президента на САЩ и показват подкрепа към него. Преди няколко часа Тръмп се похвали в социалните мрежи с успешната си политика през годините, а Макгрегър го изчетка със следните слова:


Доналд Тръмп е феноменален президент. Има голяма вероятност той да е най-великия в историята на САЩ. Със сигурност е един от тях. Той е невероятен. Честит ден на Мартин Лутър Кинг.


В близо бъдеще ще има избори за президент в САЩ и Тръмп определено може да се радва на подкрепата, която получава от звезди като Макгрегър. Ще видим ли звездата в Белият дом ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес