Зареждане

Конър Макгрегър: Ще направя Майкъл Чандлър труден за разпознаване

Конър Макгрегър: Ще направя Майкъл Чандлър труден за разпознаване
Публикувано на: Април 20, 2024 в 13:00 ч
Конър Макгрегър тренира усилено за своето завръщане и веднага прогнозира как ще се справи със следващия си съперник.

Нямаше да е Макгрегър, ако не прибегне до глупости и в същото време смела прогноза, пълна с насилие. "The Notorious" има двубой с Майкъл Чандлър, официално потвърден за юни (най-накрая) и следователно обещава на феновете, че ще видят най-доброто завръщане от всички. Много е възможно той да получи бонус за представяне на вечерта, ако вярваме на думите му.

Разбира се, ще зависи и от Чандлър как ще подходи към тази битка. Ако иска да изненада от самото начало, може да пренесе двубоя на земя и там да надвие ирландеца. По-вероятно е обаче и той да иска да представи качествен спектакъл на публиката, така че ще остави нещата в стойка. В такъв случай би трябвало Макгрегър да държи козовете.

Двубоят между двамата бойци, които между другото ще се изправят един срещу друг в полусредна категория (до 77 кг), ще се проведе на 29 юни по време на International Fight Week на турнира UFC 303. Каква е прогнозата на ирландеца ? Брутално пребиване на Чандлър и нокаут с ритник в главата:

„Сега съм Терминатор. Имам титаниев прът, който стига до коляното и до костта, чак до глезена ми. Този прът е нечуплив. Искам и ще работя за вкарването на този ритник с този стоманен прът в моя крак срещу противник и да го нокаутирам. Искам да видя снимка на себе си в октагона със счупен крак и след това искам да видя снимка на себе си в октагона с крак, увит около врата или главата на опонента ми. 

Майкъл Чандлър е идеалният тип опонент за мен, защото той обича да бъде бит, а аз съм човек, който обича да бие някого. Така че с удоволствие го разбивам така, че дори вкъщи да не го познаят. Ще спечеля с нокаут с ритник в главата. Изпробвам новия си стоманен крак и удрям Чандлър право в корема с него. Когато духът му напусне тялото му, той се вижда проснат на пода. 

Това е моето време да блесна. И наистина блестя. Това ще бъде най-голямото шоу, което феновете могат да получат. "Mystic Mac" се завърна, бейби, запомнете думите ми!“, каза Макгрегър.

Ще успее ли Конър да бие Чандлър ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес