Зареждане

Конър Макгрегър: Не беше лесно да се оттегля, но ще се завърна!

Конър Макгрегър: Не беше лесно да се оттегля, но ще се завърна!
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 09:00 ч
Бившият шампион на UFC в две тегловни категории, ирландецът Конър Макгрегър, коментира оттеглянето си от битката с Майкъл Чандлър. Двамата трябваше да оглавят събитието UFC 303, което ще се проведе в края на месеца в Лас Вегас. За оттегляне на "Тhe Notorious" се заговори още при отмяната на пресконференцията в Дъблин.

Тогава UFC обявиха, че отлагат пресконференцията, но не дадоха повече информация. Оттогава се появиха много спекулации и сценарии, а преди няколко дни Дейна Уайт официално обяви, че битката пропада. Алекс Перейра и Иржи Прохазка приеха да спасят събитието, а Макгрегър и Чандлър бяха извадени от събитието.

Сега UFC планират да насрочат битката за края на август или края на септември. За първи път Макгрегър коментира оттеглянето си и сподели, че завръщането му е сигурно:

„Много е трудно да отмените планираното си завръщане. Контузих се преди пресконференцията и възстановяването ми отне повече време, отколкото трябваше. Решението не беше взето леко и беше взето след консултация с моите лекари, UFC и моя екип. 

Моите фенове и опонентът ми заслужават най-добрата ми версия в тази битка и ние ще стигнем до нея! Благодаря ви за подкрепата. В добро настроение съм и съм сигурен, че ще се върна!“, написа Макгрегър в социалните мрежи.

Ще има ли завръщане от ирландеца ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес