Зареждане

Конър Макгрегър: ММА вече не ме вълнува

Конър Макгрегър: ММА вече не ме вълнува
Публикувано на: Юни 8, 2020 в 08:22 ч
Вчера голямата звезда на UFC, Конър Макгрегър за пореден път обяви, че се оттегля от ММА. Бившия шампион в две различни категории го направи с пост в социалните мрежи, но малцина са тези, които му вярват, защото в последните години Конър се оттегля няколко пъти и отново се връща. В началото на годината той записа победа с нокаут за 40 секунди над Доналд Серони и прикова вниманието си в титлата в лека категория.

Вижте още - Конър Макгрегър пак се оттегли от ММА​​​

За съжаление от UFC имат други планове и ще организират битка между Джъстин Гейджи и Хабиб Нурмагомедов, които да обединят временната и безспорната титла. "Тhe Notorious" не е доволен от това и желал да се бие с Гейджи, за да се раздвижи категорията. Oт UFC обаче му отказват и вместо това му предлагат глупави битки, които той не иска. Сега Макгрегър споделя, че вече не се вълнува от битките и приключва с играта:


Играта вече не ме вълнува. Цялото това чакане, в което нищо не се случва. Разглеждам различни опции, но нищо не става. Няма нищо, което да ме развълнува, а от UFC трябваше да задвижат нещата. Защо отлагат битката между Хабиб и Гейджи за септември ? Всички знаем, че битката няма да се състои, защото някой ще се оттегли и друг ще го замести. Бях наредил плановете и им ги казах, но те не го направиха. 

Каквото и да им кажа - UFC тръгват срещу него. Явно искат да покажат някаква сила. Трябваше да ни сбият с Гейджи за временната титла и да задвижат нещата. Имах плановете за моя сезон през 2020 година, а те ме мотаят и ми предлагат глупави битки. Не ми пука. Няма нищо за мен в тази игра. Опитвах се да остана развълнуван и Силва ми предложи битката, а това щеше да е див сблъсък. 

Всички започнаха да говорят, че е стар и приключил. За мен той е най-велик в играта, нима това няма да е добра битка ? Всъщност това наистина е така, защото аз ще го победя, а после ще говорят, че бил стар и такива неща. Не знам, всичко е лудост. Свалях килограми за лека категория, а те ме смачкаха. Не знам защо UFC го правят. Не знам какво крие бъдещето. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес