Зареждане

Конър Макгрегър измислил система, която бие насрания Хабиб

Конър Макгрегър измислил система, която бие насрания Хабиб
Публикувано на: Март 23, 2023 в 00:00 ч
Бившият ирландски шампион на UFC в две тегловни категории Конър Макгрегър се изказа остро за редица видни треньори, под чието ръководство са работили звезди на UFC. "The Notorious" не забрави и за Хабиб Нурмагомедов.

Двамата все още имат една то най-лютите вражди в историята на ММА. През 2018 година Хабиб и Макгрегър се биха в Лас Вегас. Дагестанеца успя да го доминира и победи със събмишън в 4-тия рунд.

Битката им все още е най-продавана в историята на UFC, след като продаде 2,400,000 платени гледания. Ето какво написа Конър за треньорите в ММА:

„Фираз Зихаби е дребен глупак, Тревър Уитман е държач на лапи. 

Хавиер Мендес е дебел задник, кикбоксьор. Майк Браун е вонящ идиот. Само системата на треньора Джон Кавана наистина блести.“, написа Макгрегър в социалните мрежи.

Постът на Макгрегър беше коментиран от спортния мениджър Али Абделазиз, който представлява Хабиб Нурмагомедов.

„Хавиер Мендес подготви Хабиб, който те спука от бой и взе душата ти. Майк Браун подготви Дъстин Порие, който те довърши два пъти поред. 

Тревър Уитман е най-лошият ви кошмар, защото дори се страхувате да погледнете в посоката на Джъстин Гейджи.“, написа Абделазиз.

Това доведе до нов пост от страна на Макгрегър, който този път реши да забърка и Хабиб. Конър се похвали, че вече имали система, която може да победи дагестанския стил.

"Казах, че тази система сега започва да дава плодове. Победихме тяхната система в The Ultimate Fighter. Нищо чудно, че насрания Нурмагомедов избяга. Вече няма конкуренция. 

Главата на дагестанския стил е дебела кучка, която се страхува да се състезава отново. Значи печелим. Не можете да се състезавате с нас. Гледайте и станете свидетели, плъх.", написа Макгрегър.

Разбира се, Макгрегър по традиция изтри своите постове. В момента Конър е треньор в шоуто TUF 31, което ще се излъчи в края на май. Предстои да видим каква е системата на Макгрегър и Кавана.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес