Зареждане

Конър Макгрегър и Ебани Бриджис куфеят в кръчмата му в Дъблин

Конър Макгрегър и Ебани Бриджис куфеят в кръчмата му в Дъблин
Публикувано на: Март 31, 2024 в 02:00 ч
Ирландската звезда на UFC Конър Макгрегър беше забелязан да купонясва с австралийската шампионка по бокс Ебани Бриджис в кръчмата му в Дъблин. Снимки на двамата заедно обиколиха социалните медии, което доведе до много въпроси от фенове относно отсъствието на дългогодишната партньорка на Макгрегър, Дий Девлин.

Снимките, които бяха споделени в акаунта на Бриджис в Инстаграм, показват двамата в интимна обстановка, като Макгрегър прегръща Бриджис. На друга снимка позират заедно с напитките си.  Двамата очевидно се забавляваха с още няколко приятели в The Forged Inn, пъбът на Макгрегър в Дъблин.

Тяхното купонясване бързо привлече вниманието на феновете, които изразиха изненада и загриженост от отсъствието на Девлин. Много фенове започнаха да пишат коментари, които гласяха:

"Къде е Дий Девлин ?", писаха феновете.

Други фенове спекулираха за естеството на връзката между Макгрегър и Бриджис, като някои предполагаха, че тя е нещо повече от приятелство. Макгрегър и Девлин са заедно от 2008 г. и имат три деца. Девлин е постоянен източник на подкрепа за Макгреъгр през цялата му кариера и често може да бъде видяна в неговия ъгъл по време на битките му.

Не е ясно какво означават снимките на Макгрегър и Бриджис за връзката му с Девлин. Двамата са двойка от доста време и имат общо семейство, така че е малко вероятно тези снимки да означават края на връзката им. "The Notorioius" е спонсор на Бриджис, но голяма част от феновете вярват, че може би има нещо повече в отношенията им.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес