Зареждане

Конър Макгрегър: Хабиб е с пречупена психика и се страхува от мен

Конър Макгрегър: Хабиб е с пречупена психика и се страхува от мен
Публикувано на: Януари 23, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър продължава да вярва, че Хабиб Нурмагомедов се страхува от него. Двамата върли врагове се биха през 2018 година в Лас Вегас и тогава Хабиб накара Макгрегър да се предаде. "The Eagle" доминира в срещата и дори прати Макгрегър в нокдаун. Битката им стана най-продавана в историята на UFC.

За съжаление на феновете Нурмагомедов обяви, че се оттегля от ММА, след като в края на 2020 година защити титлата с победа над Джъстин Гейджи. Този уикенд Макгрегър се завръща в октагона, за да се бие с Дъстин Поарие в лека категория.

Двамата оглавяват UFC 257, което ще се проведе в Абу Даби. Голямото желание на "The Notorious" е да направи реванш с Нурмагомедов, но той бягал, защото се страхувал и психиката му била пречупена. Ето какво още сподели Макгрегър в интервю за Стивън Антъни Смит:

Хабиб е говорил, че не иска да се бие с мен, а това ми звучи като страх. Моето мнение е, че той е с пречупена психика и напуска играта. Това е всичко. Светът знае, че тази война не е приключила. Много неща се случиха след битката ни. Втора среща трябва да се случи. Ако той иска да бяга, тогава нека бяга. 

Аз се завърнах в лека категория и има много бойци, от които да избирам. Знам, че Дейна и Абделазиз го притискат, за да се върне в клетката. Ако не го направи, тогава какво да сторя ? Ще продължим напред. Не съм спирал да искам битки в последните години. В невероятна форма съм.

Аз исках да направя битка с Поарие за благотворителност извън UFC. Aз съм атлет и състезател и заслужавам да се бия. Трябва да се бия, за да радвам феновете. Скоро ще видите за какво ви говоря. Нокаутите са това, което знам и пак ще го направя този уикенд. Помнете ми думите. 

Ще успее ли Макгрегър да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес