Зареждане

Конър Макгрегър е идиот, който е извън контрол

Конър Макгрегър е идиот, който е извън контрол
Публикувано на: Август 9, 2021 в 13:00 ч
Хавиер Мендес не спести критиките си по адрес на Конър Макгрегър. Дългогодишният треньор на Хабиб Нурмагомедов смята, че Конър е пълен идиот, който в момента е извън контрол.

Наскоро "The Notorious" реши да отвърне на пиперливите коментари от страна на Хабиб Нурмагомедов. Конър си счупи крака в боя с Дъстин Порие преди месец, а Хабиб написа, че Бог наказал Конър и доброто победило злото.

Макгрегър от своя страна сподели, че COVID бил доброто, а покойният баща на Хабиб злото. Абдулманап почина преди година след борба за здарвето си и на всичкото отгоре беше с COVID.

Конър отново прекрачи границата с този коментар, който по-късно изтри. Ето какво сподели Хавиер Мендес по адрес на Макгрегър в подкаста на Майк Суик:

Конър Макгрегър има всички тези пари. Той обаче няма едно нещо, което би трябвало да има. Макгрегър няма уважението на света като боец. Вероятно той е ядосан, защото вече не го уважават като боец. Знам, че той не трябваше да пуска този пост в социалните мрежи. 

Кой ще го хареса след такъв коментар ? Колко хора загубиха близки и пари заради COVID ?Как ще правиш шеги с нещо такова ? Казваш, че COVID е доброто, а бащата на Хабиб лошото ?  Шегуваш ли се ? Макгрегър е идиот. Той просто вкарва нож в сърцето на хората. 

Съжалявам, но той е пълен идиот и e извън контрол. Това няма нищо общо с бащата на Хабиб. Всички знаем какво мисли Макгрегър за Хабиб. Неговите треньори са добри момчета, но не могат да го контролират. Какво ще правиш, когато имаш такъв боец ? Той ти е дойната крава. 

Прав ли е Мендес ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес