Зареждане

Конър Макгрегър дари 1 милион евро за болниците в Ирландия

Конър Макгрегър дари 1 милион евро за болниците в Ирландия
Публикувано на: Март 26, 2020 в 08:13 ч
В борбата срещу продължаващата пандемия на коронавирус Конор Макгрегър също прави каквото му е по сили, за да помогне. Преди няколко дни той призова властите да затворят Ирландия, а сега е решил да дари защитна екипировка на стойност 1 милион евро на болниците в своята родина. Конър отдели от времето си и да благодари на лекарите, които не спират да се борят и да помагат на хората.

Към вторник вечерта са регистрирани 1125 случая на коронавирус и шест смъртни случая в Ирландия. Тъй като университетите, училищата и кръчмите вече са затворени, най-голямата звезда на UFC призовава политиците да затворят летищата и малките бизнеси, както и да намалят всички безцелни пътувания. Ето какво написа Макгрегър в своя акаунт в социалните мрежи:


Днес аз купувам защитна екипировка на стойност 1 милион евро, която да бъде разположена във всички болници в района на Лeйнстър. Не знам за къде сме без тези смели мъже и жени. Нека Бог да ги благослови и да ги пази. Къса ми се сърцето като гледам какво се случва тук и по света. Моля се!






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес