Зареждане

Колби Ковингтън: Ще накарам Леон Едуардс да се откаже

Колби Ковингтън: Ще накарам Леон Едуардс да се откаже
Публикувано на: Декември 14, 2023 в 12:00 ч
Преди UFC 296 този уикенд, Колби Ковингтън е уверен, че ще принуди Леон Едуардс да се откаже.

Ковингтън, който е хедлайнер на битката за титлата в полусредна категория, вижда себе си като аутсайдера, но това не му пречи да бъде уверен в собствените си способности. Колби, който прави третата си заявка за безспорната титла в полусредна категория, силно вярва, че Едуардс се е отказвал в миналото. 

Сега е време тази история да се повтори и Ковингтън да накара Леон отново да се откаже, за да може американеца да грабне златото:

"Мислех за този човек от дълго време. Развълнуван съм да изляза там и да се бия с него. Ям, спя и дишам, борейки се. Женен съм за играта, нямам жена, нямам деца. Пълният ми фокус става все по-добър всеки ден и изучавам бъдещите си опоненти.

Винаги казвам, че искам най-големите и най-добри битки, така че това е най-голямата и най-добрата битка, която UFC може да организира. Това е безспорна битка за световната титла. Виждал съм отказващия се в него. Знам, че Леон е приемал лесният изход в минали битки. 

Ако ще го тласкам до краен предел. Мисля, че той има манталитета да се откаже.,” каза Колби Ковингтън пред ESPN.

Феновете на UFC с нетърпение очакват това, което обещава да бъде една от най-вълнуващите битки на годината. Увереността на Ковингтън и ненадминатият рекорд на Едуардс дават тон за незабравим сблъсък в октагона.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес