Зареждане

Колби Ковингтън приспа рапъра Лил Пъмп

Колби Ковингтън приспа рапъра Лил Пъмп
Публикувано на: Септември 24, 2024 в 02:00 ч
Приятелска сесия по бразилско джиу-джицу между бившия временен шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън и оглавилия класациите рапър Лил Пъмп взе тревожен обрат по време на предавано на живо събитие на MMA Masters в Маями.

Звездата от социалните медии и музикант, известен с хитове като „Gucci Gang“ и „I Love It“, се съгласи на приятелска схватка с Ковингтън, докато феновете гледаха онлайн. Това, което започна като привидно приятелска среща, бързо ескалира.

Ескалирането се случи, след като Лил Пъмп, чието истинско име е Гази Гарсия, заяви, че Ковингтън няма да може да го прати бързо в безсъзнание. В рамките на секунди, рапърът научи от първа ръка възможностите на майстор на смесени бойни изкуства от най-високо ниво.

Колби, демонстрирайки своето минало в дивизия 1 на NCAA, събори без усилие Гарсия няколко пъти. Въпреки оплакванията на Гарсия за дискомфорт в слабините, Ковингтън настоя да продължат, заявявайки:

„Всички сме изправени пред несгоди в живота. Просто трябва да го преодолеем.”

Колби приложи захват за предаване на Гарсия, който потупа няколко пъти, но Колби не пусна. След като се свести, Гарсия изрази объркване относно случилото се. Невъзмутим, Гарсия поиска нов рунд.

Този път той се опита да хване краката на Ковингтън, в резултат на което боецът от UFC бързо взе гърба му и приложи задушаване. Въпреки че Ковингтън първоначално уважи потупването, исканията на публиката доведоха до поредица от събмишъни, кулминирали в още едно задушаване.

Това остави Гарсия в безсъзнание още веднъж. Докато треньорите работеха за връщането в съзнание на Гарсия, Ковингтън се обърна към зрителите, подчертавайки опасността от техните действия.

„Това не е за малки деца. Не опитвайте това у дома. Това са опасни неща. ММА не е игра.“, предупреди той.

Ето видео:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес