Зареждане

Колби Ковингтън предизвика Конър Макгрегър

Колби Ковингтън предизвика Конър Макгрегър
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 07:44 ч
Снимка: USA Today
Въпреки че Колби Ковингтън и Конър Макгрегър вече са си определили съперници за следващите си двубои, мач между двамата най-рейтингови бойци със сигурност ще привлече много зрители.

Ковингтън, който винаги е бил опортюнист, наскоро разкри, че в някакъв момент иска да се бие с Макгрегър - боец, на когото отдавна се възхищава.

"Харесвам това, което е направил Конър", каза Ковингтън в подкаста на MCSC Media. "Надявам се пътищата ни да се пресекат в някой етап и да се бия с него някой ден, след като спечеля тази световна титла срещу Леон Едуардс. Това може да бъде следващият ми двубой.

Изпитвам само уважение и възхищение към Конър и това, което е направил в този спорт. Той отвори много възможности за бойците. Това, което е направил в този спорт - парите и всичко останало - се е пренесло и надолу."

Макгрегър обикновено се бие в леката или в категория перо, но според съобщенията следващият му двубой срещу Майкъл Чандлър по-късно тази година ще бъде в полусредната категория, което ще отбележи четвъртия му двубой там. Той е спечелил две от предишните си три битки в тази дивизия.

Съобщава се, че следващата битка на Ковингтън ще бъде срещу шампиона в полусредна категория Леон Едуардс по-късно тази година. Ако Ковингтън, който е с баланс 0-2 в шампионски двубои, победи Едуардс, това може да доведе до потенциален двубой за титлата в полусредна категория срещу Макгрегър - нещо, което той заяви, че е в списъка му, ако победи Чандлър.

35-годишният Ковингтън се би за последен път през март 2022 г., спечелвайки единодушно решение над Хорхе Масвидал. 34-годишният Макгрегър не се е бил от близо две години, след като счупи крака си в последния си двубой срещу Дъстин Поарие през юли 2021 г.

Преди Макгрегър да се завърне в октагона, той трябва да премине шестмесечни тестове за допинг по линия на Американската антидопингова агенция. Той все още не се е включил отново в групата за тестване на USADA.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес