Зареждане

Колби Ковингтън обвини Камару Усман в симулации

Колби Ковингтън обвини Камару Усман в симулации
Публикувано на: Февруари 4, 2020 в 08:00 ч
Бившият временен шампион Колби Ковингтън все още е бесен на рефера, който отсъждаше в битката му срещу Камару Усман. Двамата се биха през декември миналата година и мнозина вярваха, че Колби водеше по точки. За съжаление обаче Усман успя да го прати в нокдаун и го победи с технически нокаут в 5-тия рунд.

Ковингтън не беше доволен от спирането на битката, което Марк Годард направи, защото вярваше, че той е я спрял твърде рано. Минаха два месеца от битката между тях, а Колби отново се сети да критикува Усман и Годард. Ковингтън сподели снимки от битката и показа, че Усман е симулирал, а Марк Годард е играел по свирката му. Ето какво каза Ковингтън:


Марк Годард, отбелязах те в снимката точно върху топките на Усман. Това беше мястото, на което висеше през цялата битка и мястото, на което си въобрази, че моя крак го е изритал. Не те бива в работата ти. Годард, Брекзит беше истина, а бъркането в окото е фалшива новина. 

По-зле от твоите отсъждания са само преструвките на Усман. Има камери идиоти такива. Не може да излъжете камерите. Годард, пак те отбелязах на топките на Усман.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес