Зареждане

Колби Ковингтън купувал храна на закъсал UFC боец

Колби Ковингтън купувал храна на закъсал UFC боец
Публикувано на: Май 22, 2023 в 08:35 ч
Темба Горимбо разбира, че Колби Ковингтън може да не е най-обичаният боец в списъка на UFC, но въпреки това има само уважение към него.

Вижте още - Боец на UFC бил контрабандист на кървави диаманти

Горимбо, който е бивш контрабандист на кървави диаманти се завърна с победа в клетката на UFC. Той успя да победи Такаши Сато и записа първата си победа за UFC. Животът на Темба изобщо не е бил лесен, но той има късмет, защото Ковингтън му подава ръка и му помага да се установи в Съединените щати.

Горимбо споделя, че имал само 7 долара в банковата си сметка преди битката със Сато. Темба започнал да тренира в екипа на MMA Masters и бил готов да спи на земята в залата, за да може да тренира. Имало моменти, в които той дори нямал какво да яде, но Ковингтън се погрижил за това.

„Колби Ковингтън, той е толкова страхотен човек. 

Колби Ковингтън, понякога ми носеше храна в залата. Хората говорят каквото си искат за него, но този човек е страхотен. Трябва да го познаваш, за да видиш какъв е всъщност.", сподели Горимбо.

Ковингтън е една от най-дразнещите фигури в ММА и не получава често комплименти от колегите си бойци. Очаква се Ковингтън да се бие с шампиона в полусредна категория на UFC Леон Едуардс.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес