Зареждане

Кокър: Фьодор иска прощална битка с Райън Бейдър

Кокър: Фьодор иска прощална битка с Райън Бейдър
Публикувано на: Юли 25, 2022 в 00:00 ч
Президентът на Bellator Скот Кокър разкри, че Фьодор Емеляненко иска да проведе своята прощална битка в лигата с шампиона в тежка категория Райън Бейдър. Кокър признава, че е трудно да откажеш на легенда като Фьодор и вероятно ще работят по тази битка.

Бейдър и Емеляненко се срещнаха за първи път през 2019 година. Двамата мериха сили във финала на турнира в тежка категория. Фьодор загуби с нокаут за 35 секунди. Явно тази загуба го притеснява и "The Last Emperor" иска да отмъсти.

Към днешна дата Фьодор е в серия от 2 поредни победи с нокаут. 45-годишната легенда идва след нокаут над Тимъти Джонсън, който записа в края на 2021 година в Русия. Емеляненко е пред пенсия и иска да опита да се оттегли като шампион.

"Фьодор наистина иска да проведе своята прощална битка в Bellator с Райън Бейдър. 

Говорехме за това. Остава му една битка, пред пенсия е. Но все още не сме го обсъдили с Бейдър. Трудно е да се каже "не" на Емеляненко, така че мисля, че той ще обмисли този вариант. 

Сега договорите не са подписани, но определено ще обсъдим перспективата за двубоя “, цитираха думите на Кокър от MMAJunkie.

Може ли Фьодор да победи Бейдър и да се оттегли като шампион ?

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес