Зареждане

Коди Гарбрандт иска да срита задника на Шон О'Мали

Коди Гарбрандт иска да срита задника на Шон О'Мали
Публикувано на: Януари 2, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион в категория петел на UFC Коди Гарбрандт иска да се върне в категорията си, за да се бие с Шон О'Мали. 30-годишния американец направи дебют в категория муха през декември миналата година. Той се изправи срещу Кай Кара-Франс и загуби с нокаут в първия рунд.

"No Love" навлезе в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 6 битки в UFC. Много хора смятат, че той трябва да се оттегли от ММА, но Гарбрандт ще го направи тогава, когато той сметне, че е време.

В подкаста "Rollin with the Homies" Коди разкри плановете си и каза:

Лагерът беше страхотен. Чувствах се добре и свалянето на теглото беше невероятно. Чувствах се страхотно в категория муха. Той ме спипа с добър удар и просто не можах да се възстановя. Бях ударен, но се изправих и се чувствах добре. Свалих го на земята и след кратко надиграване се изправихме. 

Тогава почувствах, че все още не съм се възстановил напълно. Франс ме пресира и си свърши работата, така че му свалям шапка. Чувствам се страхотно в категория петел и муха. Ще направя нещата различно, ако се върна в категория петел. Има много добри мачове. 

Шон О’Мали, наистина искам да му сритам задника. Това е битка, която се задава. Надявам се, че това може да е следващият ми мач. Искам тази битка и ще остана в категория петел. Той може да се бие с мен, защото съм извън класирането, а той е в топ 15. 

О'Мали си свърши работата срещу Пайва и му свалям шапка. Сега той е в топ 15 и аз искам да се върна, за да му сритам задника. Ще се разберем.

Искате ли такъв двубой ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес