Зареждане

Киоджи Хоригучи срещу Кай Асакура 2 на RIZIN 26

Киоджи Хоригучи срещу Кай Асакура 2 на RIZIN 26
Публикувано на: Ноември 14, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион на RIZIN и Bellator, Киоджи Хоригучи се връща в играта. 30-годишния японец получи контузия в коляното и оваканти титлите си в двете организации, за да не спира развитието. Той вече е възстановен и ще се опита да отмъсти на Кай Асакура.

Двамата ще премерят сили за титлата в категория петел на RIZIN на събитието RIZIN 26, което ще се проведе в края на годината. През август 2019 година Киоджи се изправи срещу Асакура и загуби с нокаут за 67 секунди. Това му спря серия от 13 поредни победи.

Хоригучи е сред най-добрите бойци в Япония и държи рекорд 28-3 в ММА. Киоджи прекара 3 години в UFC и спечели 7 битки. Той се би за титлата в категория муха и загуби от Джонсън.

Киоджи се завърна в Япония, където записа серия от победи и успя да спечели титлата след победа над Дериън Калдуел. Двамата направиха реванш, но този път за титлата в Bellator и Хоригучи пак го победи, с което държеше две титли в две организации.

Асакура от своя страна е с рекорд 16-2 в ММА. Той се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут и печели 8 от последните си 9 битки. Кай приключва 13 от своите съперници и двете му загуби са с нокаут.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес